loader image

Удобства

Фитнес за клиенти на хотела

Комплексът разполага със собствен фитнес

Заповядайте при нас и можете да се възползвате от безплатен фитнес. Гледката от фитнес залата създава доста спокойна обстановка. В зависимост какво целим да постигнем за нашето тяло ние ползваме определени уреди, за това оборудването в нея също е разнообразно, то включва разнообразни уреди и приспособления за ползване с цел при употребата им да повишаваме или намаляваме теглото си и съответно подобряваме здравословното си състояние.

Детски кът

Комплексът има собствен детски кът

Забавлявайте своите деца при нас! Можете да се възползвате от детски кът на територията на комплекса. Голямо разнообразие от играчки. Помещението се отоплява през зимата, докато през лятото стайната температура е приятна и дава възможност целогодишно да се използва без проблем.

Тенис на маса

Комплексът има собствена маса за тенис

Играйте тенис на маса на територията на комплекса. Залата се намира на втори етаж от административната сграда от където можете да се наслъждавате на гледката.

Тенис на корт

Комплексът има собствен тенис на корт

Тенис на корт площадка, намираща се в близост до администрацията на комплекса. Разполагаме с две игрища, които може да се използват от нашите гости.

Ресторант

Комплексът има собствен ресторант

Специално за нашите гости сме предвидили ресторант с ХХ места. На територията на комплекса може свободно да се организират караоке партира и сватби.

Зала за отдих и кафе

Комплексът има собствен зала за кафе

Специално за нашите гости сме предвидили използването на обособена зона за кафе, която се намира точно до ресторанта. Можете да пиете сутрешно кафе и да се наслъждавате на гледката.

Камина с дърва за огрев

Къщите за гости имат камини на дърва

Специално за нашите гости сме предвидили използването на дърва за огрев във всяка една къща от комплекса по време на зимния сезон. Можете да направите Вашата поръчка за дърва на рецепция.

Басеин и SPA resort

Почивка с плувен басейн и SPA процедури

Снастаняването в нашите къщи, Вие използвате безплатно плувен басейн, сауна и други SPA процедури. Можете да избирате масажи по меню за допълнително плащане.